nie napisalem ze jestem pewny - 80% oznacza ze mi sie wydaje ze WoW - takowe pogloski kraza w poziemiu - ktos zna kogos kto zaczal juz prace itd...
tez sie zdziwilem bo "leading MMO" moze byc tylko L2 albo WoW (chyba ze sobie taka latke przypieli)
Co do Agencji:
W irlandii zatrudnianie w calosci idzie przez rozne agencje rekrutacyjne - w zasadzie agencja zatrudnia ludzi a firma ma umowe z agencja ze takich a takich ludzi potrzebuje.
Malo ktora firma zatrudnia bezposrednio - jesli juz to jest taki schemat ze agencja cie zatrudnia na kontrakt tymczasowy potem po odpowiednio okreslonym czasie zatrudnia cie dana firma.
To akurat zalezne jest od samej firmy - pracuje teraz w symantecu w dublinie i dostalem propozycje od symanteca po 3 miesiacach pracy (wczesniej pracowalem w symantecu ale bylem zatrudniony przez agencje), wczesniej pracowalem w IBM - tam nawet po kilku latach ludzie dalej byli zatrudnieni przez agencje na kontraktach tymczasowych.
za 20k rocznie w irlandii da sie wyzyc - nie jest to nic specjalnego, ja po roku pobytu zarabiam 25k dlatego sie nie pisze raczej na ta oferte za 20k - chyba zeby zaoferowali second level, head GM albo Team Leader position
napisalem wam to nie po to zeby bylo na co flame'owac, tylko zeby przedstawic realna oferte pracy - jak ktos sie tak czy siak wybiera do irlandii to rownie dobrze moze z tym sprobowac.