Witam i piszę do Was z wielką 'rozterką' na sercu
Mianowicie, na forumowym IRCowym kanale otrzymałem flagę +b (<= dostałem po prostu bana, dla mniej obeznanych w tej sprawie). Dostałem go najpierw (?) za to iż jakiś koleś, który ma na tym kanale nick
goqsane, zaczął mnie troszkę obrażać i denerwować (jeżeli by ktoś był ciekawy jak przebiegała ta nasza 3-dniowa 'kłótnia' to zapraszam do mnie na PW, z WIELKĄ chęcią udostępnię logi). No i w tym momencie zacząłem się bronić, na początku jakoś 'w miarę', ale potem jak koleś zaczął sobie kpić z mojej rodziny, to nie wytrzymałem i zgarnąłem bana. Otrzymałem go od person o IRCowym nicku
nx^con. Wydaje mi się, że złapałem go służnie, na uspokojenie. Sądziłem, że dostałem go na co najwyżej 24h, więc na drugi dzień próbuję connecting to channel i się udało, więc ja cały w blasku ^^ W tym 'pobanowym' dniu nic nie pisałem na kanale, zaczepił mnie ten brzydal raz, ale nie zareagowałem. Tak minęła doba, próbuję wejść znowu na kanał i patrzę znowu ban ;x Patrzę w logi i wychodzi, że nikt mi go nie dał. Więc albo dostałem perm bana i wtedy coś się zchrzaniło i jakoś na # wlazłem, albo już nie wiem co ;x W każdym razie, bardzo bym prosił o zdjęcie mi bana (+b), bo chciałbym znowu zawitać na kanale i przyrzekam, że nie będę się już niepotrzebnie odzywał, a zwłaszcza do tego gbura
goqsane ;x Obiecuję poprawę ;] Mam nadzieję, że ta moja mała petycja zostanie jakoś POZYTYWNIE rozpatrzona i wszystko się wyjaśni
Jestem tu od niedawna i chcę żeby było po prostu sympatycznie i chcę żeby tak pozostało ^^ Także, z góry dziękuję za serdeczną i życzliwą pomoc, i pozdrawiam!