Enhu napisał(a):
w sumie, banowanie jest słuszne, gdy może to zrobić tylko jedna osoba, a nie cała horda moderatorów. Mmorpg.pl jest jedynym forum, jakie znam, na którym moderator może zabanować użytkownika, na wszystkich innych jest od tego admin, moderator może co najwyżej poprosić admina o zabanowanie użytkownika, ale musi jeszcze dodać za co, i teksty w stylu "bo jest debil" "bo mnie wnerwia" itp skierowane do admina mogą spowodować co najwyżej jego śmiech
Z tym się całkowicie zgadzam. Gdy dostanę bana bezpośrednio od Beasta/Forgeroda przekonam się wtedy, że nic tu nie zdziałam, ale jak jakiś zakompleksiony szczyl (lub osoba, która się tak zachowuje) banuje mi bez powodu każde konto to delikatnie mnie to wkurwia (mimo, że kompletnie nie przeszkadza w dalszym udzielaniu się tutaj).
Smashie napisał(a):
@ autor tematu
wykurwiaj stąd
Kolejny półmózg, który nie potrafi się wysłowić.
Męczą mnie tacy ludzie.
R-snoOz napisał(a):
Phist ja nie wiem czemu sie dalej tu uzalasz nad swoim banem, z tego co pamietam to dostales kilka ostrzezen.
Ostrzeżeń? Rozbawiłeś mnie. Przecież właśnie o tym piszę, że ten niezrównoważony psychicznie moderator banuje mi każde konto bez ostrzeżenia i bez powodu.
R-snoOz napisał(a):
A to, ze nie wiele osob tutaj cie lubi to juz inna sprawa, wiec nie spodziewaj sie ze wszyscy zaraz stana w twojej obronie.
Nie w mojej a ogółu. Zostawcie takiego idiotę moderatorem,to poczuje się bezkarnie i taki ban przytrafić się może każdemu, bo karol miał np. zły humor bo szef go zjebał w pracy.
Xanth napisał(a):
PS. Wywalenie KAZDEGO konta zalozyciela tego watku naduzyciem nie jest.
Nie jest? Wydaje mi się, że jednak się mylisz. Zauważ, że jeśli nie zasłużyłem na bana IP (czyli teoretycznie całkowitego braku dostępu do forum) mam prawo zrobić i używać nowego konta. Tak jest wszędzie, począwszy od gier online, na stronach/forach internetowych kończąc.
Xanth napisał(a):
Koles zbieral sobie dlugo i nadal zbiera.
Uzasadnij. Znajdź przynajmniej jeden mój post, który jest sprzeczny z regulaminem forum.
Większość z was zna mnie z flames, a tutaj robię to do czego ten dział został stworzony.
Podsumowując:
Naprawdę pierdoli mnie to, że założę sobie codziennie nowe konto, czy zaloguję się ze starego. Jak widzicie nie jest to ŻADNYM problemem.
Chodzi mi jedynie o samą zasadę. Najlepiej jakby wypowiedział się na ten temat jeden z wiecznie nieobecnych Adminów i rozwiał wszelkie niejasności.