Mam jeszcze jedno pytanko
Czy można w jakiś sposób wyszkolić się w umiejętnościach pilotażu statków kosmicznych ? Wiem, że istenieją poszczególni trenerzy, ale trzeba należeć do odpowiedniej frakcji, bo inaczej o nauce u nich mozna zapomnieć
Mam z tym duży problem bo na lądzie szybko zdobywam nowe doświadczenie a moja postać staje się przez to silniejsza, a w kosmosie istna lipa
zatrzymałem się na 2 levelu i ani nie drgnie
Może ktoś zna jakieś proste misje kosmiczne na których bym zdobywał doświadczenie ? Czy nie ma takich prostych i jedyną drogą jest podjęcie misji u trenerów pilotażu ?
Zaczyna mnie to wkurzać bo ostatnio robiłem misje kosmiczną "Deliver the Kashyyyk bantha pelts" i po 6 podejściach dałem sobie spokój
mimo, że korzystałem stale z pomocy doświadczonego pilota, ale co z tego jak on mi niszczył wrogów, a jak jednak udało im się trafić we mnie to dość szybko wybuchałem
nawet nie mogłem tym ( cenzura ) swoim statkiem dotrzeć do celu
Musze mieć lepszy i wytrzymalszy statek, ale to sie wiąże z wyższym space levelem
Ma ktoś jakiś pomysł jak tu zdobyć potrzebne doświadczenie, nie korzystając z usług trenerów ( poprostu nie chce jeszcze przyłączać się do Rebeli czy Imperiałów, ale kiedyś to zrobie, a narazie nie moge korzystać z ich trenerów ).