Demandread napisał(a):
Sorry, ale jak rozumiem to, co Ty piszesz tak: "Zly blizz, nie ma pomyslu na maga, wiec buffuje wygladalem locka".
Zle rozumiesz
Cytuj:
W ktorym miejscu lock to antymagowa klasa ? Bo ma fela?
Tak. Moze zaprzeczysz, ze z felhunterem warlock nie jest klasa anti-caster? I nie pisze, ze to zle, czy dobrze, zaznaczam. Odpowiadam po prostu na twoje pytanie.
Cytuj:
Boze.....grasz dla wygladu i tylko to sie liczy, chcesz miec duzo staminy - rerollnij locka i przestan plakac, bo brzmisz podobnie ja kkk20 i podobnie jak.
Widze, ze nie ma sensu sie powtarzac. Jesli nie zrozumiales co chcialem powiedziec w poprzedich postach nie bede po raz kolejny pisal tego samego
Cytuj:
On, whinujesz - serka, mleczka podac ? Watpie by tutaj ktos prowadzil jakakolwiek wojne lock - mag ( kt. istnieje na ogol w gildiach z racji konkurencji na podobne itemy dla obu klas ), bo w zadnej gildii nie jestesmy
No to propnuje poczytac oficjalne forum WoW, zarowno boardy maga i warlocka. Postow, w ktorych magowie narzekaja na lockow jest dosyc sporo
Mmorpg.pl to nie caly swiat.
Cytuj:
a to, ze Tobie set maga sie nie podoba, to juz zrozumielismy po pierwszym Twoim poscie na ten temat.
Odnosilem sie po prostu do odpowiedzi innych osob na moj post. Rozumiesz na czym polega forum, prawda?
Cytuj:
Dlatego prosze Cie, przestan plakac, jak Ci zle, i jacy to lockowie sa paskudni. Z gory dzieki.
Widze, ze wciaz nie zrozumilaes o co mi chodzi. A "plakac" jesli bede chcial to bede, zawsze mozesz mnie wrzucic na ignore
I na koniec: jesli uwazasz, ze set maga jest wizualnie ciekawszy, bardziej szczegolowy i pomyslowy od seta locka (i to jest akurat przypadek, ze to set locka) to propnuje przetrzec okulary