<--- Paralyna Whore...
Przy takim setupie jak bylem to SMN nie ma sensu, wszystko co robilem to:
1. Paralyna Sama, Paralyna Naif, czasami na siebie jak w AoE sie zalapalem
2. Cure III
3. Rest
4. Darcie sie na /p
WIĘC whm lepszy, bo wiecej może jako lekarz... jako SMN tylko 1 przewaga - ClearMind5 - wystarczy, że siądę na 3 minuty i mam 1400 MP, no a wczoraj to było bardzo ważne, bo nie miałem ani ballad ani refresza.
Na początku myślałem, że będziemy mieli mniej problemów z leczeniem więc wcisnąłem NaitherBlasta - twardziel ten "Puszek" bo wszedł za niewiele więcej niż 200, czyli jako SMN DD moglbym robić 2k dmg w 10 minut (z refreszem i balladą mogłbym robić dmg + paralyna na 2 melee i w sytuacjach kryzysowych Cure).
Odnośnie melee i ustawienia. Nie wiem jak sie ustawia mobka, bo nigdy nie tankowałem
, więc pytam czy jest taka mozliwość aby DD stali od strony magów?
Chodzi o to, że uniknąłem 80% paralyny bo stałem poza aoe, ale jak musiałem podleczyć melee, który stał z 2-giej strony Puszka, to musialem wejsc w AoE.
Dziekuje mojemu party, za świadomość setupu - widziałem, że czasami jak dostaliście ostro AOE to odeszliście od Cerberusa na bok świadomi, że nie jestem WHM i wyleczenie tylu osob zajmie troche czasu - obyło sę bez zbędnych smierci
No i całemu Alliance, że pozwoliliście nam magom na restowanie jak na Ultimie. Przyczym sugeruje magom aby restowali poza AoE (albo chociaż ze stoneskinem) i do full MP za jednym razem (jak można oczywiście) - najbardziej MP/time effective.