mrynar napisał(a):
Każdy rozsadny glos w dyskusji sie liczy, niezaleznie od lvlu (...)Tylko pls nie glosujcie jesli nie macie 60+, zeby nie zamacac statystyki.
Opi level to nie wszystko. Jeszcze trzeba mieć SKY, SEA, pokończone questy aby móc brać udział w pewnych walkach itd. Co z tego, że jest dużo osób 60+ z przydatnymi jobami, skoro niczego praktycznie z Wami robić nie mogą z w/w powodów. Żeby było jasne, choć jestem w podobnej sytuacji (może niedokońca, bo mógłbym chodzić Phalianem gdyż ma SEA i SKY), to stwierdzam jedynie fakt, iż 75lvl to początek dopiero - zaznaczam, że w żadnym stopniu nie jest to skomlenie aby się CC zebrało i zrobiło wszystko takim osobom jak ja
Dlatego ja osobiście nie głosowałem na temat eventów, bo choć spełniam wymogi levelowe to na większość nie mam i tak jak iść
No ale jeśli chcesz Opi poznać zdanie wszystkich to chętnie się wypowiem.... zresztą mam podobne zdanie jak moi przedmówcy. Jeśli jest mało RDMów albo WHMów na CC, to należy ściągnąć zainteresowane osoby spoza LSa. Ciągle są tu wypowiedzi typu, że jak się CC zbierze to jest wstanie zrobić wszystko i jest to prawda, co wiele razy udowodniliście. Jednak z tego co udało mi sie zauważyć przez okres mojej gry główny problem jest taki, iż część osób robi już coś z innymi LSami i nielogiczne jest imo aby wymagać aby robili dodatkowo to samo z CC. Zresztą chyba po to był założony ten temat, aby wyklarowała sie lista osób naprawdę zainteresowanych..... i chyba nie ma sensu brać pod uwagę osób, które piszą, iż przyjdą jak będą się czuły na siłach, lub jak będą miały czas... nie mówię, aby skreślać takich graczy, ale należy przynajmniej traktować ich jako rezerwę, a trzon grupy oprzeć na ludziach pewnych. Pozatym dochodzi jeszcze do tego zwykły szacunek do innych, bo jeśli się ktoś deklaruje, że będzie cos robił a potem to zlewa to jest to bardzo egoistyczne podejście i imo powinien głęboko przemyśleć czy chce w czymś brać udział.