Poczekamy, az sie BP rozleci.
Jestem narazie sceptycznie nastawiony do dawania pearlsackow ludziom spoza CC, dzieki temu jak ktos nam nie przypasuje latwo bedzie go kicknac. Zreszta ilu Polakow mialo pearl sacki w duzych LSach?? Ja kojarze tylko Xava w TMNQ, choc np. Rha po dlugiej obecnosci i duzej aktywnosci w SW tez pelni na takie zaufanie liderow zaslugiwal.
Z rozkrecaniem nowego eventLSa nam sie nie spieszy. Narazie probujemy jeszcze cos zrobic w ramach CC.
Dzis rozdam perelki w SKy, bedzie mozna je ubierac na eventy, zeby porobic screeny, ktroe w przyszlosci moga sie przydac w celach propagandowych
jak bedziemy chcieli zrobic z tego cos wiekszego.
Pearlsacki chce dac Lesiowi, Naifowi, Rhaegalowi i Galenrosowi o ile beda chcieli oczywiscie
Dlaczego te osoby? Bo mam do nich pelne zaufanie (mysle ze wiekszosc CC tez), sa to ludzie doswiadczeni i co bardzo wazne grajacy praktycznie codziennie.
Pomysl robienia wspolnych rzeczy z ludzmi z OB na dluzsza mete nie wypali niestety IMO. Chetnie bym widzial kilka osob stamtad u nas, ale chyba beda musieli wybrac co jest dla nich korzystniejsze OB czy nasz LS o ile wogole powstanie i bedzie powazny (tzn. robiacy cos CODZIENNIE wliczajac w to oczywiscie limbusy i dynamisy).
Poza tym mamy silny atut w postaci DP, z ktorego moznaby wyciagac ludzi do nas.
Wszystko to na teraz tylko gdybania i temat do dyskusji. "Nic o nas bez nas"
.
Jeszcze raz powtorze: na teraz nic sie nie zmienia, robimy CCeventy w srody i piatki, ale IMO trzeba bedzie robic cos wiecej jesli nie chcemy potracic najbardziej wartosciowych ludzi na rzecz innych LSow.