tczewiak napisał(a):
Podaj jeszcze jaka ma być szerokość - 760px czy 980px?
760 starczy.
Mangowy styl ok, tylko wlasnie zeby sie z zadna konkretna nie kojarzylo, mimo wszystko FF jest oglonie malo mangowy (szczegolnie w zwyklej grze, w CSach juz bardziej).
===============================================
Sprawa Pixies za teraz wyglada nastepujaco:
Mamy wlasna domene:
http://pixies.guildportal.com
Glizd pracuje nad designem.
Kilka osob pracuje nad headerem.
Ja pracuje nad tym co tam ma byc, rulesami itp (pewnie bede potrzebowal pomocy w tlumaczeniu bo moj grammar ssie na maxa). :/
Prawdopodobnie dolaczy do nas BP (liderzy sa za przylaczeniem, nie wiem jak reszta memberow).
Mile widziane sa tez osoby z OB. Narazie tolerowane jest "podwojne obywatelstwo" szczegolnie ze OB siedzi tylko w SKY na teraz. Czy w przyszlosci bedzie mozna byc czlonkiem innego duzoego LSa - nie wiem.
Pearlsacki maja: Opiekun, Naif, Lesiu i Galenros. U tych osob mozecie brac perelki.
Teraz przyjmujemy wszystkich 60+ z CC, jak ustalimy jakies rulesy tez pewnie ale juz wtedy moga byc lekkie dramy.
Wysylajcie tez aplikacje na nasza strone.
Jesli BP do nas dolaczy to ich liderzy tez dostana sacki. Z czasem pewnie sie tez okaze kto bedzie glownym liderem, mi na wladzy nie zalezy (chetnie bym ja oddal komus aktywnego).
Oficjalny start planujemy na sobote, fajnie jakby sie udalo zaczac od jakiegos Fafa.