Chyba nie zrozumiales przykladu. Koornik ma w dupie czy wygra z polonezem 1v1, czy go wyprzedzi czy nie, wazne, ze ma itemy, kt. ladnie swieca i sa unikatowe.
Ja osobiscie rozumiem wszystkich r14 buys and girls - uzyskanie tych itemow bylo trudne i z racji czasu, jaki poswiecili na ich zdobycie powinni zostac nagrodzeni wlasnia ta unikatowoscia r14 weps.
Cytuj:
To ja sie bede czepial.
Czyli ktos, kto przez pol roku zarobil na mercedesa zasluguje na niego, a ktos kto robil na niego przez 2 lata juz nie? ;]
Poltora roku 'cynienia' nie wystarczy?
Nah, to bardziej jak "przed 2 laty produkowali ten model mercedesa, a teraz juz go nie produkuja, a mimo to dzisiaj ktos chce takiego nowego". To lepiej oddaje problem IMO. Ktos przez pol roku olal rodzine, znajomych i zapierdalal po 20 godzin na dobe, zeby uzbierac na merca, a ktos inny w tym czasie chodzil na kobitki i rozpuszczal kase w kasynie. I tak lekkka reka odkladajac male sumki dzisiaj ma po odliczeniu inflacji ta sama kwote, co tamten przed 2 laty i chce samochod, kt. juz dzis nie ma w sprzedazy - nowy. Bo uzywanego ( e-bay ) nie chce.
Ja tak to widze :)
Peace