tczewiak napisał(a):
Jesteś chory. Tym tokiem rozumowania powinno się pozamykać wszystkich z S-E. Bo przecież w Full Metal Alchemist: Conqueror of Shamballla pojawił się napis NSDAP i bohaterowie byli jej członkami... Straszne...
Proponuję jeszcze pozamykać wszystkich przeciwników kościoła (czy to katolickiego czy dowolnego innego), zwolenników Janusza Korwina Mikke, słuchających rocka, metalu, country, punka, techno, hiphopu i wszelakich pacyfistów.
Ty jesteś chory, albo po prostu głupi, bo to co piszesz to jeden wielki LOL, kompetnie nie odnoszący się do tej dyskusji. W FMA: CoS (który ma inną fabułę od serii TV i mangi) pojawiająsię symbole nzaizstowskie bo taka jest fabuła w tym anime. Podobnym przykładem jest sławetny Das Boot, w którym bohaterami są naziści, pomijam setki innych filmów, książek, anime, komiksów itd. Nie wiem w jaki sposób odnieść to do Twojego wybitnie nazistowskiego siga, bo to kompletnie nie ma związku.
Mi to szczerze wali kompletnie, tak samo jak mam gdzieś Ciebie i Twoje poglądy. Pozatym każdy normalny człowiek na Twoim miejscu dawno by tego siga zmienił, po tym jak mu kilka osób zwracało uwagę...jeśli wogóle pomyślałby o jego zamieszczeniu w podpisie. Ale Ty chyba pozujesz na gwiazdę forum mmorpg.pl i w związku z tym musisz szokować wszystkich wokoło. U mnie masz add ignore forever...