Agat ty sie dostalas na pierwsza faze ClosedBeta?
Ja zaproszenie na ClosedBeta dostalem dopiero dzis o0. Szczesliwy zaczolem gierke scaigac, ale dopiero gdzies za 1h ja bede mial gre:( Client nie wazy wiecej niz 260mb
Sam rozmiar gry mowi ze nie ma co oczekiwac po niej, ale kto wie moze bedzie bardziej grywala niz sie wydaje.
#Offtop#
Co do H&S wiekszszosc MMORPG sa takie jak wymienileas, Jeden model ubrania, jedyne questy typu zabij x mobow i idz znajdz i przynies, wiec co sie dziwic ze znajduja sie ludzie ktorzy na tym stylu gry probuja zrobic jakis pieniadz ^^
Edit:
Sciagnolem gre i pierwsze wrazenia sa zaskakujace. Grafika nie jest poruwnywalna praktycznie do innych (nowych) MMO.
Jak mowielm nie bylo sie co spodziewac po grafice przy 260mb, ale dawno nie widzialem tak przyjemnej grafiki ktora nie gryzie w oczy ani nie przeskadza kolorystyka czy uksztalotwanie gegrafi terenu. Gra jest w peni w 3D, ale strowanie kamera jest troche obciazliwe, obracanie Kamery trzeba strzalkami ustawiac jes ttroche uciazliwe ale da sie przyzwyczajc, jezeli ktos gral w DungeonSiege (1 czy 2) powinien szybko sie przystosowac do sterowania kamera.
Juz z samego poczatku kiedy tworzymy postac mozna zobaczyc cos inowacyjnego, oprocz "czlowieka" i "elfa" mozemy wybrac rase zadko spotykana "DragonFly" (czym sie wyrozniaja dane rasy tego nie wiem ^^ za kroto w to gralem). Przy tworzeniu postaci zauważycie ze dev.team podchodzilo do gry z humorem chociazby to ze mozemy sobie wybrac fryzure "Afro" LOL <lol2>
Stats pkt, rozdajemy sami co jest wielkim atutem tej gry ( coraz zadziej nowe MMORPG maja ta funkcje, wielka szkoda), co nam pozwala skonocic postac i byśmy mogli zaczac od nowa ^^.
jak na pierwsze 1h grania zostałem bardzo zaskoczony ta gra^^ a najbardziej tym ze mi poszla na pelnych detalach i sie szybko laduje ^^
Wiec jezeli ktos uważa ze ta gra nie jest godna uwagi, to jego zdanie, ja tam chwilowo nie bede sie wypowiadal na ten temat, bo nie wiem czy gra jest grywalna czy monotona wiecej opisze pozniej ^^