fkawka =>
1) Na chwilę obecną mam build hybrydowy (1/29/21) i musze przyznać, ze niczego mi chyba tak nie brakuje z resto jak własnie Improved Regrowth
. Jesli planujesze grac jako healer i tak widzisz przyszłosc dla swojego animka to te 44 punktów w restoration dobrze by bylo mieć (
klik - zostało do rozdysponowania jeszcze 7 wolnych punktow, ktore dasz w co chcesz).
Generalnie nie jest to całkowity mus. Na upartego starczy 31 punktow w resto (lub nawet 21 ale to juz tak z przymruzeniem oka), lecz takie zabiegi polecał bym gdy juz trochę ubierzesz druida. Na początek bez jakiegos uber gearu leczy sie o wiele lepiej w deep resto.
2) Tak jak koci napisał. Wyciągnij na pasek rozne ranki Healing Touch. Najczesciej uzywanymi są chyba 4ka i 6tka. Zapomnij o jakichkolwiek adonach anty overhealowych bo one = martwy gracz. Osobiscie jestem zwolennikiem bardzo "surowego" sposobu leczenia i im mniej modow w tym zakresie tym lepiej
. Z czasem sam wyczujesz kiedy przerwac czar, jakiego ranku uzyc itp.
3)
RnS Incoming Heals pokazuje na okienku gracza w ctra castowane na niego heala. Mod aby spełniał swoje zadanie musi byc zainstalowany u wszystkich healerow na rajdzie (czyli zalozmy, ze jest wymagany przez jakas gildie jako obowiazkowy). Ale tak generalnie to nie wiem
. Nie uzywam to ciezko cos wiecej napisac.
Pozdrawiam.