kkkk20 napisał(a):
Moj build bedzie opieral sie na 31 Beast Mastery w survival tylko improved wing clip i reszta w markmana. Moj build jest do pvp, uwazam ze to jest najlepsze rozwiazanie przetestowalem taki build na test realmach, juz tlumaczy na czym to polega.
Hunter bs vs - wszyscy szmaciarze. Dajmy takiego priesta na na poczatek, jezeli jestesmy markmanem zeby odsunac od siebie delikwenta mamy dostepne tylko scatter shot hmm nie za wiele, tym bardziej ze priest zrobi wszystko aby fearem odepchnac nas i zwierzaka, w tym momencie zajmuje sie tylko nami, nie za bardzo mam pomysl c mam zrobic w tym momencie. Natomiast kiedy mamy do dyspozycji BS wysylamy odrazu peta uruchamiajac immiditation i bestial wrath w tym momencie priest pada, dostaje fiolki i i priest nie moze go zfearowac. Dalej uzywamy viper sting i wogole nie dajemy do siebie podejsc priestowi do siebie, podobnie sprawa ma sie z magiem i z warlockiem. Kiedy uruchomiony jest bestial wrath mag nie sheepnie nam peta. Zaznaczam ze dobry pet przy bestial wrath ma dps kolo 1.0/1.2 zalezy od peta, ma mniej wiecej szanse na kryta 25% przy tym zadaje kolo 250 dmg przy jednym uderzeniu wiec sami zobaczcie na czym to polega. Gorzej jest lockami, ale to napisze juz przy nastepnej okazji bo teraz musze zejsc z kompa prosze o dyskusje na ten temat...
Oddalbys mi ( i chyba nie tylko mi ) przysluge, gdybys zrobil sobie przerwe od tego forum, serio.
W dwoch slowach "na temat" - priest wychodzi ze stuna, zaklada shield + dispell spam, podchodzi pod Ciebie, wali fear renew+shield i odbiega poza range peta - czeka az minie Twoj "imba" skill, na kt. masz cd przez nastepne 2 min i ze spokojem wracajac Cie konczy.
Mag podczas bestiala zrobi dokladnie to samo - ice barrier/mana shield ( moze nawet IB ) i poczeka te 20sec ( w tym czasie masz na sobie sheepa ), potem blink nova i ggthxbye. Lock w ogole sie nie przejmie Twoim petem - CoW + seduce i cierpliwe czeka. Osobiscie Twoje posty mnie denerwuja i dlatego daje Ci ignora. Discuss.
Peace