iniside napisał(a):
Jak sie nie podoba zmień gre. Jak z gry robisz prace to lepiej przestan grac ;]
A gdzie ja to napisałem? Uwielbiam jak ludzie wyciagają jakies kosmiczne wnioski nie wiadomo skąd byle tylko w jakikolwiek sposob "wzmocnic" swoją argumentacje w poście
. Porownanie ktorego uzyłem miało na celu "zobrazowanie" pewnego punktu widzenia. Jesli ktos tego nierozumie i bierze to zbyt doslownie to trudno. Na dzien dzisiejszy rank 14 nie znaczy absolutnie nic. Przyczynila sie do tego banda lam i "farmerow honoru", ktorzy więcej afkowali niz grali. Znam jednak pare osob, ktore naprawde zasluzyly na miano Grand Marshala i ich mi wlasnie szkoda gdyz im sie w pewnym sensie nalezą. Nie wiem jak innych, ale mnie drazni troche jak wchodze do IF i widze, ze juz prawie kazdy ma taki sam gear. Teraz przynajmniej sprzet za range jest jakims odstpępstwem dla oka (niezaleznie kto go nosi). Zapowiadaną zmianą Blizzard zabije nawet to
. Mimo, iz to tylko gra to jednak jak w absolutnie kazdej dziedzinie trzeba cos od siebie dac by cos w niej osiagnac (taka juz zasada kazdej gry, niekoniecznie komputerowej).
PS. A skoro to tylko gra to skąd tyle emocji w postach na tym forum hmm
?