Krzysiek2099 napisał(a):
Ale tego ENMa robiłbym dla Woodsmana.
Ja bym go robił w STAŁYM statiku dla itemków, które szłyby na sprzedaż. Kasa szła by do puli i jeśli całość po podziale na wszystkich członków wyniosła by wartość itema, chętna osoba mogła by go lootować, zrzekając się kasy na rzecz pozostałych ludzi. Mi się też marzy, żeby wszyscy wszystko mieli, ale musimy być realistami. Dopóki się wszyscy nie dorobimy jakiejś tam kasy to nie ma mowy o lootowaniu drogich itemków. Fajnie nam idzie z ENM30 gdzie chodzimy głównie dla expa a kasa z dropów idzie na RR Eearringi i różne poty, dzięki czemu każdy przychodzi przygotowany. Nie będę mówił konkretnie ale są osoby które przeważnie nie mają więcej jak 10k przy sobie, więc nie chcę nawet myśleć z czym w inventory by się pojawiły na takim rajdzie. Jak dropnie coś droższego to się zastanowimy pewnie nad podziałem. Inna sprawa z itemkami r/e. Napewno nigdy nikomu nie powiem, że nie pójdę na ENMa bo nic z tamtąd mi się nie przyda. Dużo jest w miarę fajnych rzeczy na wyższych levelach, które niejednemu z nas się przydadzą. Jeśli dropnie coś bardzo drogiego, co by mi się osobiście przydało, też jestem za sprzedażą i podziałem kasy.
Krzysiek2099 napisał(a):
Chociaż wszyscy wiedzą co ja bym chciał z ENMów
Wolę jednego Torreadora niż dwa Woodsmany.
No mi też się to marzy, tylko, że ich ceny to 700k i 14mln. Nikt nikomu nie podaruje 14mln... przynajmniej na etapie na którym jesteśmy....