Hokan Ashir napisał(a):
Kassei napisał(a):
Girwan napisał(a):
eh, tych elderów to biega multum ....
Pokupowane konta na eBayu. Crissowi chodzi o ludzi, którzy robili Jedi w preCu i preNGE, których dużo nie zostało, jeśli wogóle ktoś miał na tyle mocne nerwy, żeby dalej grać profesją, którą sie kiedyś odblokowywało kilka miesięcy o samym wylevelowaniu nie wspominając, w obliczu wysypu nowych graczy mogących ją wziąść jako startową
Nie grasz, nie wiesz, więc nie whinuj jak potłuczony, bo jedziesz m.in na ludzi, którzy zrobili jedi na długo przedtem zanim ty zacząłeś spamować forum i chata swoimi n00bzorskimi pytaniami.
LOL
Po pierwsze każdy kiedyś był noobem. Po drugie nigdy nigdzie nie spamowałem, tylko zadawałem konkretne pytania i najczęściej konkretnym osobom. Po trzecie, przecież ja tylko napisałem, że jeśli komuś nad głową pisze "Elder cośtam" to niekoniecznie musi być to osoba, która stworzyła i wylevelowała tą postać. Gdzie Ty tu widzisz negatywny wydźwięk w tej wypowiedzi jest dla mnie słodką tajemnicą
Jest faktem, że po wprowadzeniu NGE byłą fala sprzedaży kont. Sam znam kilkanaście takich osób, które nawet nie dały szansy NGE tylko o razu się pozbyły konta. Duża cześc trzymała konta z sentymentu, ale wkońcu i tak je sprzedała. Na samo SWG nie najeżdżam, może się komuś fajnie w to gra i czerpie z tego frajdę. Dla mnie FFXI jest znacznie lepsze od SWG i dlatego nie gram w ten drugi tytuł i grać nie będę. Tu masz trochę racji, bo jedyne informacje o samym SWG mam od znajomych, więc generalnie nie wiem jak wygląda stan personalny w grze, dlatego nie będę się kłócił, że wyszscy elderzy są z eBay'a, ale trzeba być świadomym, że częśc jest...
EOT[/b]