Kabraxis napisał(a):
Dawno juz nie widzialem argumantacji: "Ja nie place bo nie jestem frajerem." Samochody, ciuchy, jedzenie tez kradniesz? Gry sa dobrem luksusowym jak nie chcesz placic to nie graj nie umrzesz bez nich.
A teksy w stylu: "Blizzard teraz zdziera kase" , "ludzie bardzo chca pograc a ja daje im alternatywe" sa zalozsne po prostu... Robin Hoodzie.
uzytkownikow.
Jak juz wczesniej napisalem, jak nie masz nic do powiedzenia to poprostu siedz cicho, i nie musisz sie wysilac. Twoja argumentcja jest porostu biedna a swoje porownanie do Robin Hooda bylo raczej nie trafione, bo poprostu nie starcza Ci na tyle inteligencji zeby zrozumiec chocby podstawe historii tej postaci.
Nie wmowisz mi tez tutaj ze blizzard nie zdziera kasy z ludzi. Moze i z Ciebie jeszcze nie ale z Twoich rodzicow zapewne. Musisz jeszcze troche dorosnac zeby zobaczyc ile pracy trzeba wlozyc zeby zarobic te 50 zł. Dziwi mnie takze fakt powiedziales ze bylby "nalot 14 letnich Cyber Dresow", akurat tu sie mylisz bo to wlasnie teraz jest najwiecej "złotych dzieci" na oryginalnych serwerach ktore nie maja nic wspolnego z gra WoW i tylko sa zrodlem dochodu dla Blizzarda.
Kabraxis napisał(a):
Samochody, ciuchy, jedzenie tez kradniesz?
Tutaj naprawde przesadziles synku, i nie porownoj takich rzeczy do gier komputerowych bo to naprawde jest z Twojej strony infantylne zachowanie. Zdziwilo mnie to jak mogles wogole pomyslec o takim bezczelnym porownaniu. Widac ze matka cie chyba za bardzo rozpiescila albo conajmniej zabraklo jej czasu zeby cie wychowac.
i na koniec jeszcze
Kabraxis napisał(a):
O Boze jaki debil......
Tym mnie chyba najbardziej zdenerwowales bo nawet nie dorastasz mi do piet swoim poziomem intelektu, no ale coz to swiadczy tylko o Tobie.
ahh... I jeszcze tylko jedno slowo dla Dany: Własciwie to Twoj post tez niczego nie wniosl a jezeli wspominalas cos o maturze to swiadczy o tym ze jestes bliska tego tematu i masz pewnie nie wiecej jak 20 lat wiec ewentualnie mozesz sie zwracac do mnie per Pan