Holy napisał(a):
Najlepiej idź ty synu do kościoła, sie wyspowiadaj, przyjmij komunie i jeszcze raz sie zastanów.
Jestem katolikiem i chodzę do kościoła więc nie wiem co mi tutaj chcesz zarzucać to że nie kradnę ? to że nazywam zjawiska po imieniu?
Berserk napisał(a):
1. Nie jestem juz dzieckiem w przeciwienstwie do ciebie
2. Jezeli dla Ciebie granie 12h dziennie w WoW (jak placisz to musisz uh uh bo a noz sie jakis grosz zmarnuje, lub jedno konto na 2 z Chinczykiem ktory gra w nocy), i odciecie sie od spoleczenstwa to nie jest naprawde cywilizowane. Szczerze to wolalbym zachowac te 100zł na imprezy i grac w WoWa niz caly czas grac w Wowa i nie miec czasu na nic innego.
Orly? To ile masz lat dziadku? 50-60? skoro mnie dzieckiem nazywam 8<. A "biedne dzieci" to taka metafora, przykro że rozumiesz ją zbyt dosłownie =(.
Możesz grać dziennie godzine a możesz grać i 12, jednakże możesz ciągle wychodzić na imprezy do barów i normalnie funkcjonować. Wszystko zależy jak sobie czas organizujesz ;]. Mówiąc szczerze nie chce mi się prowadzić dyskusji która raczej nie ma przyszłości hf na piratach i nie gadajcie głupot że ci co opłacają to frajerzy.
Barthez82 napisał(a):
alia pomyliłeś gra powinna stanowić przyjemność a nie obowiązek. Poza tym uczepiłeś się piratów a zapewne sam korzystasz z pirackich wersji programów więc nie marudź a tym bardziej nie obrażaj innych bo za wąski w uszach jesteś a co do majtków to daleko ci do nich szczurku lądowy
SORRY, Gra to przyjemność czy grasz 2 czy 12 godzin dziennie, co możesz powiedzieć o pirackich? ciągle wipe i downy? i te wszystkie utopijne wizje adminów o działających w 100% serwerach za 2-3 tygodnie l0lz. Swoją drogą co może miałbym mieć nielegalnego w moim komputerze? I jakie to ma znaczenie do opłacania abonamentu za grę? Ale dla twojej wiedzy programy na komputerze są oryginalne lub bezpłatne.
Barthez82 napisał(a):
Trzymajcie się dzieci chaosu ...
TRZYMAJ SIE BARTHEZIE VON 82.
P.S Ja nie gram w WOW,a nigdy nie grałem i nie zamierzam grać.
Chodzi tu tylko o kwestię abonamentu ^_^