Witam,
Chcialbym sie dowiedziec, dlaczego Runescape nie ma swojego oddzielnego dzialu na forum? Znajduje sie na boardzie kupa innych gier, a tej jedynej nie ma, nawet wiecej... mam wrazenie, ze jest zaklasyfikowana do "darmowych" i "nie warto" na nia zwracac uwagi. Takie odnosze wrazenie.
Chcialbym rowniez zauwazyc, ze gra, wedlug mnie, nie jest tak daleko od pierwotnej UO. Obecnie w platnej wersji mozna budowac wlasne budynki, crafting jest calkiem, calkiem + wiele innych ciekawych rzeczy. Polecam niektore filmiki na YouTube... od WoW, to jedynie odstaja grafika, poza tym grywalnosc moze byc ciekawsza.
Jedyne co mozna zarzucic, to to, ze wzglednie duzo mlodziezy gra w wieku 11-14, choc nie znaczy, ze to musi byc minus, choc starsi wiedza w czym rzecz. Platna wersja kosztuje relatywnie grosze (5$) i mysle oferuje duze mozliwosci. Jakies 2-3 lata temu gra ta w zasadzie nie miala u mnie szans, uznalem, ze nie warto. Obecnie uwazam, ze jest to zupelnie co innego. A cale community i support dziala napawde sprawnie. Przyklad, np. wprowadzenie gadgetow haloweenowych
Czapki, stroje itp., w koncu zawsze to urozmaica gre w tego typu swieta. Caly czas gra wzbogaca sie o dodatkowe questy.
Co generalnie o tym myslicie? Moze jestem w duzym bledzie porownuja do UO. Obecnie zaczalem grac na nowo, generalnie wtajemniczajac siostrzenca, i musze przyznac, ze gra wciagnela mnie
Czego calkowicie nie przypuszczalbym.
Pozdrawiam
P