Demandread napisał(a):
A przy tym, jak Ty masz fun wchodzac na przykladowo 42lvlu na BG i padajac srednio co 3min dokladnie nawet nie wiedzac od czego i kiedy, to chyba rozumiesz fun inaczej niz ja.
Prawie załapałeś o co chodzi (vide podkreślony fragment), niestety to:
Demandread napisał(a):
A jak ktos wchodzi tak jak Ty mowisz, dla funu, to chyba trzeba mu psychologa.
świadczy o tym że był to tylko chwilowy przebłysk zrozumienia
Na szczęście nie wydaje mi się żeby twoja opinia była jakimkolwiek uniwersalnym wyznacznikiem tego co jest funem a co nie.
BTW jak komuś wydaje się że ma on prawo decydować co jest a co nie jest funem dla innych to trzeba mu psychologa TBFH
Edit: @Roball. Owszem powinny być dwa przedziały, ale ich nie ma. Wyżywanie się z tego powodu na bogu ducha winnych ludziach którzy czasami mają ochotę wejść na bg jest naprawdę low. Nie wszyscy grają hardcorowo, nie wszystkich obchodzi idealny rozkład klas w teamie, perfekcyjna taktyka, najlepsze buildy itp itd. Niektórzy po prostu mają ochotę wejść na zasrane BG nie martwiąc się o jakieś duperele i już, jest to ich psie prawo i nikt nie powinien się pluć o to że mają niski lvl albo kiepski sprzęt. W końcu nikt cię nie zmusza żeby zostać na danym BG.
Generalnie dla mnie sprawa jest prosta: Chcesz mieć kontrole nad tym z kim grasz, jakie lvle, jakie klasy i jaki gear? Robisz premade. Masz to wszystko gdzieś, idziesz do pug'a i tyle.