Gracie troszke na tych arenach? Teraz do ptr ma sporo ludzi dostep, to pewnie wielu juz sie zapoznalo. Jak wrazenia?
Ja osobiscie troszke przecieram oczy ze zdumienia, jednak myslalem ze to bedzie cos ciekawszego. Na ptr wpada sie ekipa i rogrywka trwa od 10-50sekund - albo my ich albo oni nas.
Najbardziej interesuje mnie roznica miedzy ptr a dodatkiem. W ptr jest jednak za duzy dmg w stosunku do hp. Jedyna sluszna taktyka jest spike (jezeli mozna mowic o taktyce w takim pugu, lub pseudo premade). Jak narazie bardzo mocno odczuwam huntera beastmastera i paladyna. Hunter schowa sie za filarem i operuje (gram magiem). A palek z tym babelkiem to lekkie przegiecie imo w tak krotkiej walce (mass dispel bedzie bardzo przydatny).
Arena 2 na 2 to chyba jest tylko po to zeby byla, bo tam bedzie sie sprawdzala zasada papier, nozyczki.... itp. np dwoch magow z arcane buildem... (no dla mnie to bez sensu, ale na pewno wielu z was sens w tym odnajdzie
). Przez 3dni chodzilem tam zmieniajac buildy u mojego maga. Po trzech dniach wszedlem na bg i pokochalem je ponownie. Dla mnie arena (w wydaniu ptr) = katastrofa (niestety nie mam porownania do tych z bety o ile da sie tam juz pograc).