Boze znow mi spadlo ciezko zarobiony dex na tailoringu
tym razem o 3 ale ponizej linijki ktora wybralem jako poczatkowy (mialem 26 a mam 23 a wybralem 25)Wy nawet nie weicie ile trzeba sie oszyc aby zdobyc 1 dexa. zrobcie cos z tym bo po kilku nastepnych padach bedziemy chodzili pojedynczymi krokami. Nie mowie juz ze GM nie odpowiedzial na moja prosbe zjawienia sie nawet jak nikogo w kolejce nie bylo przedemna, a nie mialem tylko i wylacznie sprawy z dexem ale rowniez zwiezane z tailoringiem to zanczy (juz wspominalem wczesniej ze 2 razy ale watpie ze ktos to odczytal) o NICIACH KTORE NIE SA NA SZPULI.
One nie chca sie przerobic na material, ani z cottonu zerwanego zrobic nici czy czegostam. Jak teraz tego posta nikt nie przeczyta to glupiego forum nie bede uzywal do zglaszanie bugow : Ten glupi sylacz bugow na stronce tez jest do bani bo sie nigdy nie wie czy GM to przeczytal i czy ma zamiar to poprawic - bo po jakiego pica jest mail zwrotny co?
A wiec podkreslam to co powinniscie, Wy, GMowie zrobic:
-poprawic predkosc zwiekszanmia statow przy pracach recznych typu tailoring (nie wiem jak jest z innymi robotami)
-powinniscie oddac potracone staty
-zrobic cos aby z nici BEZ szpuli dalo sie zrobic material
-(przypomnialem sobie cos) Taming za wolno rosnie oraz za duzo zwierzat niebezpiecznych przy miescie bo nawet do wlasnego domu nie ma jak dojsc po ciezkim dniu pracy
-i ostatni - z cottonu tez sie powwinno dac robic material
ps. prooooszee baaaardzo panow Wyzszych o ODPOWIEDZ na ten post
Dziekuje
Mennel
)