Samadam napisał(a):
czysta dedukcja
haslo zostalo zmienione w poniedzialek popoludniu, w weekend poprzedzajacy ten dzien nie mialem internetu, wiec myslac, ze to moze byc wina systemu (dzis wiem ze provider zawinil) skanowalem wszystko po kilka razy - system byl czysty, tak samo zrobilem w poniedzialek po fakcie i nic nie znalazlem. dodatkowo mam w polu autologowanie wiec jezeli jakis keylogger by mi umknal to by przechwycil jedynie member password co jak wiadomo na obcym kompie gowno daje. tego samego dnia pojawia sie post Myrty, ze odchodzi z gry sprzedajac swoje gile, a do tej pory nie odzywa sie ani na forum ani na gg. zbiegokolicznosci?
W pierwszej chwili tez pomyslalem, ze to Myrta, ale rownie dobrze tez ktos inny mogl zainspirowac sie postem Myrty i okrasc twoje konto, bo wiadomo, ze "Myrta to chuj, gilseller i oszust" wiec i tak bedzie na niego.
To, ze sie nie odzywa moze znaczyc ze wyjechal, robi sobie przerwe od grania, netu itp
Sprobuj sie dowiedziec z jakiego IP wchodzono na twoje konto.
Targaryen napisał(a):
Nie wspominając o tym, że od kiedy botowanie rybek przestało być opłacalne/możliwe (nie znam się więc tu zgaduję) zero fooda/silent oili/limbusa. Dlatego zastanawia mnie fakt sprzedawania gili komuś z CC, nieważne komu ale interesująca na pewno będzie kwota i skąd ja wytrzasnął. Na koncie Samadama ktoś sprzedał Hauberk i kupił Kriegsbeil, ciekawe ile kasy miał Samadam w gilach kiedy go okradziono.
Kase mogl miec ze sprzedazy byne billi na przyklad. Mogl sprzedac jakis sprzet. To o niczym nie swiadczy.
Nie chce wyjsc na jakiegos adwokata Myrty. Nie mam powodow zeby go bronic. Dla mnie nierozliczenie dlugu z Limbusa to wystarczajacy powod zeby sie zegnac z nim bez zalu.
Jesli jednak to nie Myrta to wolalbym wiedziec kto.
(kurwa mialem nie wchodzic na forum...)