Sam myśle w przyszłości na suba zrobić EE. Z wszystkich supportów mi się najbardziej podoba i jest często niedoceniany. IMO bardzo ważna klasa i często poszukiwana przez tych co wiedzą co on potrafi
Jeśli support cie nie interesuje za bardzo to polecam Destro/Tyrant/Dagger. Ostre postacie, bardzo dobre do solowania/party/pvp. Necro odradzam, trzeba myśleć przyszłościowo. w Interlude bsps'y mają być osłabione no i klasy używające shielda mają boost, coś czytałem ,że mają mieć coś w stylu m.defa i odbijać obrażenia magiczne. Era magów IMO powoli mija. Wogóle zawsze mnie pociągała gra klasami mniej popularnymi, zawsze to jakaś oryginalność a wcale nie są gorsze od tych fame'owych. Tym się kierowałem robiąc PR. Dalej panuje stereotyp ,że najlepszym archerem jest HE a ja mam inne zdanie, PR dla mnie dużo lepszy. Nie chodzi o staty tyle ,że jest bardziej urozmaicony i ma więcej możliwości. Hex, freezing strike, drain, power break robią swoje
Jeżeli napisałem coś źle to przepraszam ale od wczoraj jeszcze nie spałem i jestem zmęczony więc jak coś mnie poprawcie i wybaczcie mi
BTW: Oddałem swój głos na EE