Shadhun_ napisał(a):
No oczywiście, ale jak widze płacze że "zorganizowane grupy mają łatwiej, my też chcemy to co oni" to mi się śmiać chce. Tak mają łatwiej i mają mieć łatwiej, takie jest założenie.
Zgadzam sie przeciez w instancji 40ppl macie o wiele lepsze graty niz te ktore sa w 5ppl czy 10 ppl to juz chyba mowi samo za siebie. Gracze ktorzy maja team powinno ownowac randomy to oczywiste.
Ale to chyba dla mnie szaraczka nie musi byc przyjemne dlatego pytam.' czy moze nie wolno mi spytac o to czy na arenie beda same premady czy tez moze same randomy?? Zadalem pytanie i chyba nie musze byc zaraz wylolowany.
Wiec to nie placz tylko czysta sportowa zlosc i ciekawosc mna kierowaly.
Shadhun_ napisał(a):
Swoją droga no offence ale to czy potrafisz sobie zorganizować gildię/grupę ludzi z którymi grasz (odpowiednią do swoich potrzeb) nie jest zależne od tego ile grasz.
Wiesz Shad nie jest to latwe mam zaledwie 2 -3 dni w tygodniu po 3-4 h wiec byly gildie ale albo sie rozpadaly ( gracze szli do wiekszych ) albo byly wssysane do wiekszych i tez niedzielni gracze wylatywali. Ogolnie jest ciezko
Mam 3-4 kumpli ale oni maja zdecydowanie wiecej czasu niz ja grafik tygodniowy maja zajety na maxa i smigaja po instancjach.
nie ma lekko
k to dowiedzialem sie co chcialem. Czyli na arenach bedzie to co na WSG dzisiaj
tanio skory nie sprzedam