A mi tam się MXO podoba
gram od 1,5 roku co prawda niewiele ale zawsze
i gierka mi się o wiele bardziej podoba niż np. SWG gdzie się lata i lata tym skuterem do us.anej śmierci :/
Co do zarzutu na brak innych użytkowników to... trzeba wiedzieć gdzie ich szukać, najlepiej zapisać się do jakiejś bardziej znanej frakcji, a tam zawsze są organizowane jakieś lokalne eventy - najczęściej w klubach-pvp-na najlepsze stroje i itp. nagrody to oczywiście $i
Ja należę do frakcji Rakshas (serwer Recursion - mój nick : netbit1) - gramy po stronie maszyn i np. wczoraj w klubie w Kowloon mieliśmy spotkanie z Devami ! pogaduchy na temat bug-ów i innych spraw związanych z grą
Więc Developerzy czasami się pojawiają w grze osobiście
i wysłuchują osobiście zażaleń
więc chłopaki z SOE się starają.
Co prawda na początku gdy się nie ma odblokowanych dzielnic i jest sięna niskim lvl to gra bywa frustrująca - co chwilę ktoś Cię atakuje itd. Ale po pewnym czasie można np. osobiście spotkać Agent Pace (osobiste zaproszenie na rozmowę nie w misji! ) lub inne tego typu "smaczki". Myślę , że jak każda gra mmorpg najwięcej radości daje w grze zespołowej.
Jakby ktoś chciał pomocy w trudnych początkach na serwerze Recursion to zapraszam - wyślijcie mi PM-a w grze
a Was trochę poleveluję w górę
i dam parę fajnych "zbufowanych" ciuchów (jestem coderem : )
Pozdrawiam
Netbit1