no mi tez wyskoczyło 2$ więcej, amam dokładnie tyle samo postaci, co wcześniej
tczewiak, ja wiem że opłaty są pobieranie 1ego ale ja miałem zawieszone kąto z powodu nie płacenia, i aktywowałem je tydzień temu, jak sie teraz okazuje mogłem poczekać, bo teraz za tydzien grania musze zapłacić jagbym grał miesiąc -_-
wsumie to dziwne bo czytałem w instrukcji że termin płacenia wyznaczają 3 rzeczy:
1: 1wszy, kartzedo miesiąca
2: uruchomienie 1 raz gry(free time peridot)
3: reaktywowanie kąta, czyli to co ja robiłem, pomimo tego że rektywowałem 25ego, musiałem zapłacić za cały i to nie 25 następnego miesiąca tylko 5 dni puźniej.
Duszek:
niezupełnie, jak aktywowałeś konto tydzien temu to pobrało Ci kasę za czas grania przed zawieszeniem konta - a dzisiaj chciualo pobrać kase za grudzien, musisz poczekać do konca maintenance serwerow rejestracyjnych i zapłacić za grudzień nową kartą i to tyle
już to wszystko rozkminiłem i duszek ma racje, główny problem polega na pżeterminowaniu mojej karty, naszczęście swordsman mnie uspokoił, czekam teraz na nową karte z mBanku(dobrze że strajk listonoszy sie skączył lol), i wracam do gry.
btw, troche lipny ten system, jeśli uruchomisz gre np. 25.10 to 1.11 karzą ci zapłacić za cały miesiąc 10. a grałeś 5 dni ehhhh no ale widać tak musi być.
enyways, wszystko wydaje sie być jasne, pewnie jakieś problemy jeszcze będe miał, jak zwykle(mam pecha do FF) ale poki co dzięki za wyjaśnienia^^
|