Postanowione. Zostaje przy Fire. Pobawilem sie Ice w PvP i musze przyznac, ze obecne talenty Ice sa zwyczajnie slabe. Elemental jest ok, ale raz na 3 minuty i w dodatku na 45s to za malo, szczegolnie, ze to cholerny 41 punktowy talent i na dodatek mozna go zbanishowac, chociaz nie powiem Iceblock i WE ownujacy wroga to przyjemny widok. Pozostale talenty bez rewelki. Emporwered FB przy +600dmg dodaje +45dmg - imho za malo. Ice Floes fajne, ale jakos nie zauwazylem, zeby robilo duza roznice. O pozostalych telntach w tym drzewku nie wspomne, bo to zarty jakies, a nie dobre talenty. Generalnie gralo mi sie praktycznie tak samo jak przed nowymi talentami. To drzewko przy Fire wydaje mi sie nijakie po prostu. Moze jest ono ok przy naprawde super sprzence, ktory pozwoli walic FB za 1200/1300 non-crit, ale z moim gearem, czyli +300dmg to jest bardzo przecietnie.
Za to Fire... Mniam
Blazing speed potrafi czasem uratowac zycie, chociaz nie procuje zbyt czesto. Molten fury to genialny talent, ktory bedzie oczywiscie blyszczal w PvE, ale i w PvP jest niezly. Dodatkowe +crit z talentow tez sie oczywiscie przyda, chociaz ja skipnalem ten talent - mialem dylemat wziac to czy Blazing speed. Empowered Fireball to tez niezbyt kreatywny talent, ale +15% spell dmg jest ok, a jesli dodamy do tego +dmg np. z trinketu to warto miec 5pkt w tym talencie, szczegolnie do PvP. No i oczywiscie Dragon's Breath. Bardzo fajna sprawa, przydaje sie jak cholera w zwarciu i po prostu fun talent. Generalnie grajac Fire mialem zwyczajnie wiecej zabawy i czulem te moc maga, mimo ze mam, jak napisalem wyzej, tylko +300dmg. Z Combustion mozna naprawde robic zwariowane combo, typu Fireball+Fireblast+Dragon's Breath+Blast Wave. Nawet bez Combustion damage jest piekny, a jak wejda crity, cos oblednego. Dlatego od dzis Soggoth to Fire Mage
Do Frost na pewno jeszcze podejde jak zdobede lepszy sprzet i mag bedzie mial Ice Lance. Moze wtedy zabawa z tym drzewkiem bedzie wieksza. A do tego czasu Fire FTW!