fkawka napisał(a):
Gefaran napisał(a):
Zupełnie cię nie rozumiem. Co ma piernik do wiatraka? Druid resto dostaje lanie od każdego, kogo każdego? Od każdego mobka? W raidach masz leczyć nie dostawać w pape. Druga sprawa, to dlaczego niby druid resto jest jakimś odmieńcem wdg ciebie i nie może farmować BG. Oj coś te twoje marudzenia się zupełnie kupy nie trzymają...
czytaj ze zrozumieniem to nie bedzie problemu
pisze ze dostaje lanie od kazdego - w odpowiedzi na funy z pvp - otoz jako healer nie mam co robic na BG - jak widza ze lecze odrazu mnie zabijaja - a sam solo z nikim wygrac nie moge - oczywiscie moze byc to skutkiem mojej tragicznej gry w pvp
a w raidach wiem co mam robic i mysle ze robie to w miare dobrze
Pisz z sensem i nie będzie problemu z czytaniem
Teraz poważnie: dziwne to BG jak healer sie nie przydaje, mam wręcz wrażenie że gramy w 2 zupełnie inne gry. Do tego kwestia przeżycia resto druida. Zawsze mi się wydawało, że taki druid nie ma z tym większych problemów i przy życiu może się utrzymać dość długo. Do tego dochodzi respec, jeżeli nie podoba ci się leczenie w BG zacznij od zmiany talentów na inny układ. Jako druid masz mase możliwości: feral, balance, hybrid. Wreszcie namów kolegów z gildii na fixed. Co ja ci będę podpowiadał zreszta. Masz głowę to myśl