No właśnie ja jakoś
Triala nie zauważyłem więc poprostu chybił trafił. Dlatego wam też pokazuję troszkę ciekawych filmików. Wyczytałem też , że można postacią sterować za pomocą
WSAD'u.
Patrząc na filmik pvp , przypomina mi troszkę Guild Wars , tylko że to typowy MMORPG , a Guild Wars to CORPG czy jakoś tak , dużym plusem np dla mnie jest to że mozna jeździć np na KONIU
i używać go bezpośrednio w walce. Mało gier typu mmorpg ma takie wykorzystanie , pozatym wiadomo system Guild i inne takie.Jest również jakiś tam system Craftingu , Cookingu [ ?! ] , Alchemy.
czyli jakie ta gra dla mnie ma plusy ?
+ Jazda na jakimś zwierzęciu typu koń czy coś
+ Crafting , Cooking , Alchemy [ Ulepszanie broni , Tworzenie jedzonka , Tworzenie potionów ]
+ System Gildiowy
+ PvP pomiędzy Rasami ,Gildiami.
+ Guild War'y , Castle Siege
+ 3 Rasy - Ludzie , Orkowie, Moon Elfy
+ W każdej rasie są 3 dostępne klasy.
+ Można sterować przy pomocą WSAD'u
+ Duży i najprawdopodobniej rozbudowany świat =>
http://www.stratics.com/content/portals/archlord/content/gameplay/worldcompare.php
+ 99 LV , czyli rozwijanie postaci nie kończy się przy 20 poziomie.
Minusy :
- Prostota Questów , z tego co wyczytałem nie należą one do ciekawych ani do trudnych. Ale z drugiej strony w którym MMORPG'u są inne questy jak np zabij 20 stworków, idź , zanieść coś , pogadaj z kimś , wszędzie w sumie to samo , jedyny tego plus że warto je robić bo dostaje się tak zwany STUFF
poza experience i goldem.
Gdzieś jeszcze wyczytałem , iż producent wydaje zaniedługo coś na styl Chronicle II , czyli dodatek który rozbudowuje grę. Ja jak narazie jestem na ten tytuł napalony i tylko czekam aż będzie ten styczeń i oficjalnie zostanie potwierdzone iż abonamentu nie będzie.
Pozdrawiam