Kard napisał(a):
Paranoia z tego powodu ze jest to wg. mnie medium nienawisci i fanatyzmu, jak widze tych dziadkow ktorzy krzycza "sperdalac" do dziennikarzy i sla kase dla rydzyka ktora pewnie przeznacza na kurwy (oby w burdelu) bo nie wiadaomo na co. Ale to rzeczywiscie jest w stylu kaczek - pamietne "sprierdalaj dziadu". Zgadza sie nie jest paranoja ze jedzie tam kaczynski, paranoja jest ze jedzie tam premier mojego kraju.
1. Nie "spierdalaj dziadu", tylko "spieprzaj dziadu" propagandzisto. Boli cię, że będąc prezydentem Warszawy Lech Kaczyński reagował na chamstwo?
2. Bez wątpienia wizyta na jubileuszu TVN albo GW spotkałaby się z jednoznacznym społecznym poparciem. Problem w tym, że tam bardziej szanują ambasadora Izraela, niż prezydenta Polski.
3. Co do Radia Maryja, to odkryłem na wp.pl ciekawą zależność: 90% internautów ocenia RM negatywnie, ale równocześnie 80% twierdzi, że RM nigdy nie słuchało.
Logain Darkthorn napisał(a):
Jak ktos na niczym sie nie zna to i doradcow potrzebuje w masowych ilosciach. Nastepna obietnica gnomow ktora okazala sie zwyklym klamstwem. Ciekawe kiedy ich ktos z tego rozliczy, bo chyba jesli chodzi o niedotrzymane obietnice, wciskanie ludziom kitu i przedwyborcze klamstwa to pisiory przebily chyba nawet Walese z jego 100 milionami.
Jeśli znajdujesz się w takim stanie po ok. 1 roku od wyborów, to przygotuj się jeszcze na conajniej 3 lata frustracji i traumy. Miłej zabawy.
Koment do pierwszych roztrzygnięć w seks-aferze:
Entliczek, pentliczek, czyj to plemniczek?
Brodaty napisał(a):
Popatrz, znowu się różowym nie udało. Za tydzień następna afera z pisiorkami na łamach u Mochnika?
Jak tak dalej rozwinie się ten skandal, to Samoobrona na tym zyska, zamiast stracić.
A "pisiorki" pokazują od jakiegoś już czasu, że nagonka medialna to za mało, żeby ich obrzydzić Polakom.