@Madas wierz mi ten koles gra(l) tak na codzien tzn. no tactic no defense tylko HK, HK, HK i jeszcze raz HK.
@h34t i Arayenie czy musze czytac info autora o filmie zeby wiedziec jak gra skoro gra(l) na tym samym realmie co ja i nie raz bylem z nim w pickupie? jesli przesledzicie archiwum forum silvermoona (najlepiej thread z "gratsami" GMa dla niego, bo zostal tam okrzykniety pierwszym noskill GMem na silvermoonie
) to zobaczycie ze nie tylko ja mam takie zdanie o tym gosciu. a klikanie skilli mycha..hmmm
Araye napisał(a):
Byc moze jest to mozliwe, jesli mag kupil swoja postac albo jest afk. Przeciez mag nie bedzie patrzal jak druid go je prawda?
ty to sobie chyba zarty teraz robisz i utwierdzasz mnie w przekonaniu ze nie masz pojecia juz nawet nie o droodzie czy rogue, ale o slabych stronach maga. w skrocie moonfire + twoj healing > dmg maga(jedyny wyjatek: mag jest fire i wejda mu 2 crity podrzad, to wtedy moze zabolec).
odnosnie drooda: jesli chcesz poznac jak droodem ograc maga poczytaj thread o droodach na mmorpg.pl lub odwieczny whine magow na class forum.
odnosnie rogue: rogue: ambush, mag: nova+blink, rogue: Living Action Potion+sprint, mag: fireblast, rogue: gouge,backstab.(przy odrobinie szczescia jesli juz masz 5cp rogue: cb+eviscate) mag: nova, rogue: blind i jak dorwie maga to gouge, i tak jesli byly przed gouge 3cp to bs i dopiero proba cb+eviscate a jesli byly 4 to odrazu cb+eviscate. a jesli mag uzyl pom+poly to insignia. oczywsice czasem idzie cos nie tak i to nie jest recepta vs mag ale generalnie taka ogolna taktyka tluklem magow swoim gimpem jak mialem ochote na open pvp.
hint: mag nie jest w stanie przerwac gouge ani insignia ani uzyc blinka (przynajmniej nie mogl przed rewampem talentow). Po za IB, no ale IB nas nie boli bo przy odrobinie szczescia robi sie restealth.
Living Action Potion to drogi pot ale jakos trzeba nadrabiac niedobor w sprzecie.
Araye napisał(a):
Tyle tylko ze skill jest wazny, niestety narazie gear jest wazniejszy.
I ludzi nawet z porownywalnym skillem i roznica w gearze podczas np. dueali jest w 90% na korzysc geared playera
I tylko o to mi chodzi.
sam zobacz co napisales "podczas dueli", duel != bg w duelach nei liczy sie zgranie bo nie ma z kim sie zgrywac to raz. a dwa napisales w "porownywalnym skillem" skoro skill maja podobny to wiadomo ze +500dmg > +100dmg ja tego nie neguje. zgadzam sie gear jest istotny (bo jak inaczej moglbym sie spuscic do 0dkp kiedy dropnela skora ghula a pozniej end of dreams
ale jeszcze bardziej jest istotny skill, a na bg najwazniejsze jest zgranie, bo 3 (dlatego 3 bo przy 2v1 czesc klas ma CC i moze jednego wylaczyc z walki wiec wtedy sa 2 pojedynki 1v1
) skilled green > 1 skilled epic/legendary (psk tylko prosze nie postuj screena bo jak 3 gosci ci przez cala walke zadalo cale 100dmg to skillem raczej nie blyszczeli
edit: powyzszy theoryctaft dotyczacy drood lub rogue vs mag dotyczy 1.12