weosek napisał(a):
tak,dlatego uwazam,ze duele jedynie przydaja sie do sprawdzenia, kto ile moze zrobic dmg, poniewaz nie sa odzwierciedleniem prawdziwej walki 1vs1..
a bg? czesto gra sie bez cd, bo sie je wykorzystal wczesniej i po prostu trza wmiare szybko ustalic plan dzialania. wogole czasem dziwi mnie to,ze niektorzy tak bardzo chca miec taktyke na kazda klase,z ktora moga sie zetknac... wiadomo,ze fajnie zabic przeciwnika jak najmniej tracac swoich hp, ale po prostu jak sie zginie,nic waznego sie nie dzieje.
btw inside- gram magiem ;p
Taktyka na kazdą klase ? Graj Lockiem :E, wiekszosci ludzi nia ma pojecia jak go pokonać.
Oczywiscie zawsze znajdzie sie ktos dobrzy. Na przyklad jak gralem znalem takiego jednego maga, sprzet mial hmm srednio set za rank11/12. Za to poprostu maskarowal każdego. W tym Mage-Killer_Klasy, Szamanów, Locków i Pirestów.
Ja też grałem magiem
. Taktyka która odałem jest w 100% skuteczna, o ie siedzi się wkrzakach, i przeciwnik nie zobaczy tego wyje... napisy nad naszym lbem..
IMHO w WoW nigdy nie bedzie czegoś takiego jak "prawdziwa" walka 1v1. To MMO i tak jest najlepiej wybalansowane pod tym wqzględem, aż sie dziwie, że wogóle Blizz to zrobił. Klasy są zasadniczo tak stworzone, aby sie nawazajem usupełniać. Nawet w Mass PvP (chociażby walki podajzdowe Tarren Mill vs nie pamietam
), Raid ktory mial priestów ktorzy leczyli, tudzież innych healerów, dluzej sie trzymal bez cmentarza
.
No ale kazde ownowac kazdego wiec kazdy placze, ze jego klasa jest w 1v1 za slaba bla bla, bledne kolo..