Op: żaden z podanych terminów mi nie pasuje. Nic przed godziną 20 nie wchodzi w grę.
Zet: chętnie zrezygnuję z jednego limbusa w tygodniu jeśli olejemy Ultime i będziey raz w tygodniu zbierac chipy na samą Omegę
Zja: czekanie na "drugą grupę" z limbusa to maks 30 minut i to głównie nasza wina bo się zbieramy godzinę. Jak się to poprawi to bez problemu będzie można wspólnie kończyc albo w mniejszym odstepie czasowym.
W naszym assault statiku obecnie jesteśmy na etapie tego, że niemal każdy ma co chciał i robimy jeden obszar aby komuś dobic punkty co zajmuje max godzinę (z czekaniem aż Proto-Limbus skończy swojego limbusa bo tam sa dwie osoby z naszego statika).
Każdy termin po 20 mi pasuje poza poniedziałkiem (limbus) i wtorkiem (dynamis). Naprawdę było by fajnie, jakbyśmy dogadali wspólny termin robienia assaultów lub tak to sobie poprzesuwali aby można było robic Salvage.
Mówię za siebie (nie wiem jak reszta naszej grupy) ale zaczęcie Salvage w poniedziałek i czwartek około 22.30/23.00 (zaraz jak obie grupy skończyą limbusy) jest dla mnie dopuszczalne a potem można robic assaulty każdy w swojej ekipie.
Mam jakieś 70k assault pointów podzielonych w rónych regionach- chętnie bym chodził na początek tak często jak to możliwe (czytaj: codziennie) ale jak są tacy co jeszcze zbierają punkty to trzeba się będzie dostosowac.