Wybaczcie wszyscy, wybacz wik...
jestem zdecydowanie za tym , ze bys przestal byc, w zaistnialj syuacji osoba pelniaca funkcje Gm'a
Nie cche powtarzac za imc Szerszeniem, ze jest, bywa, itp, jakis regulamin...nie tym rzecz...
Ja ciebie nie znam zbyt dobrze, nie spotkalem cie nigdy na serwie bezposrednio, prawdopodobnie wykonywales swe dzielo przykladni i dobrze, tyle, ze:
- primo - domniemanie winy - hmmm powiedzmy jakims trafem wydalo sie, ze Butcher ma taka to a taka zbroje, dzieki tobie, nie ty to zglosiles zglosil to ktos za ciebie, to znaczy Aeris, ktora a o ile wiem, zyje w dosyc przyjaznych stosunach z Buchem, czyli co przypadek jak mniemam??????? Zrobiles to swiadomie, jakiekolwiek, domniemanie niewinnosci, czyt. przypadku jest bezsensowne
- secundo - prewencja, ja osobiscie nie mam pewnosci, ze taka sytuacja sie nie zdarzy powtornie, tyle, ze tym razem bez czyjegos przypadkowego "dlugiego jezyka".....poprostu nie ufam ci , nie wierze, ze nie zdarzy ci sie, nie faworyzowac ludzi ktorych znasz dluzej, lepiej, bardziej ich lubisz, cenisz,....wstaw sobie co zechcesz
- tertio - przyklad - kara musi byc przykladem, dla nastepnych, ktorzy beda po tobie, zero kumoterstwa....i ukladow kolezenskich, oczyscmy przynajmniej ten swiat;-P
Byc moze nie zgadzacie sie ze mna, napewno tak jest..ale zastanowcie sie.....dlaczego to akurat nie wam Gm sprawil taka zbroje?????
a moze jak ktorys z kolego by byl...to dopiero byloby milo........wszystko za darmo, skille rosna jak chca, zbroje jakie tylko sobie wymyslimy......domy nowy co drugi dzien.......da sie to zrobic, jak sie wyemuluje jakis serw u siebie, na kompie i bedzie sie gralo samemu - "ja i moj zaprzyjazniony Gm", o to postawa......
Na marginesie, Aeris to co chcesz zrobic to glupota, na tobie ciazy obowiazek informowania, powiadomiania o nieprawidlowosciach, wykroczeniach etc
Pojecie falszywej lojalnosci jest glupie, pomysl sobie, ze w realu ktos z twojej rodziny (wybacz) zabilby kogos, prawo nakazuje ci zgloszenie tego, notabene pod kara, ty w swym dziwnym pojeciu chcialabys to ukryc bo to kolega, przyjaiel, byc moze maz....(konfabuluje oczywista), zero tolerancji dla .......no wlasnie dla czego?????
moze to zle zadane pytanie?
W takim razie ja zadam nowe:
Co takiego waszym zdaniem zrobil Wilk??????????????????
p.s. wybaczcie, rozpisalem sie , po kilku piwach, pewnie bledow narabalem od diabla,
wybacz wilk, nie mam nic przeciwko tobie w zasdzie........ale....
_________________ "Czy tańczyłeś kiedyś z diabłem w świetle księżyca?"
|