Dropy dupne. Ale przy pomocy Tajwańskiego alliance ubiliśmy Cerebratora w Holla. Dropnął trigger na Deviatora, którego spawnuje się w Vazhl i na którego wygralem lot
. Deviator zostawia Recollection of Suffering ale nie jest to 100% drop (zostawia też itemek na mapę Promyvion Vazhl). Przydałaby się większa ekipa do ubicia tego NMa. Nie ukrywam, że jestem chętny na Hamayumi - r/e łuk. Ale to dopiero jak dojdę do CoP 5-2
Mam THFa na 50 dla Luck up
Tylko Trzeba jeszcze ubić capped boss Ouryu i kilka uncapped NMów w CoP. Phi
EDIT: Jeżeli każdemu pasuje to zmieniamy termin ENMów na wieczór w piątek. Jak coś to w niedzielę możnaby się przejść jakimś większym alliance (12 osób) na NMy w Promach. W sumie to też ciekawa opcja. 2 godzinki i bez szykowania się na Bossów. Ekipa z drugiej strony musi tez być doborowa. To, że trafiliśmy na Cerebratora bez obstawy to fart jakich mało. Jeżeli pójdziemy to na NMy to trzeba się liczyć z tym, że trzeba będzie wybić sąsiadujące mobki. Sądzę, że jakbyśmy poszli na 12:00 to i Coldee i kilka jeszcze osób by sie skusiło.
EDIT2: mogę w piątek (zakładam, że każdemu będzie piątek pasował) iść jako SAM/WAR? Chyba, go szybciej wyleveluje do 50 na ENMach niż expiąc.