bargaw napisał(a):
nat napisał(a):
2. lighting reflexes przy dobrym gearze gdzie masz 400 agi daje ci:
400 * 0,03 = 12 agi, co na 60lvlu daje 12ap i 0,36 crita wiec nie jest juz
LR daje 15% wiecej agi czyli 60agi =60 ap i chyba 1lub2%na crita
Pozatym to nie byl nerf hunta, wrecz buff, agi daje wiecej crita a w itemach i tak blizz dodal czyste +ap
jak dla mnie to oczywisty nerf dla tego talentu ... ja bym wolal 2rap i mniej crita niz 1rap i ciut wiecej crita, +agi na itemach w kazdym tier masz teraz mniej, a zastapione jest to przez attack power
co do liczb chodzilo tu o 1 punkt w lighting reflexes a nie cale 5
co do rapid killing/arcane - rapid killing wymaga killing blowa od ciebie wiec na raidach nie jest taki dobry, to raczej niezly bajer na mass pvp, arcane spamuje co cooldown na raidach - podstawa do dpsu, tani i duzy damage
co do imp marka - ma to 1 hunter/puller i nim nie jestem ja, wystarczy 1 hunter w raidzie z tym, jesli jestes nim ty musisz oczywiscie zmodyfikowac build
surefooted/combat experience - 2%hit w high lvl instancach sie przydaje bo lepiej nie miec missa na tranq shocie
combat experience zalozmy ze masz 400agi/200int daje(1 punkt):
200*0,03 = 6 int
400*0,01 = 4 agi
czyli z 2 pkt mamy: 8ap z agi i 5 ap z inta czyli mamy = 13ap oraz 8/33 = 0,24 crita nic takiego rewelacyjnego
kto co woli, ja wole hita ktory poza instancami sie raczej nie przyda bo 5% cap na przeciwnikow na tym samym lvlu spokojnie osiagniemy z itemow