Duszek napisał(a):
to moze ktos zaproponuje inny termin? slucham?
przypominam tylko ze dla wiekszosci osob w gre wchodzi godzina 20+
Termin generalnie nie jest zly, tylko drazni mnie to ze co chwila cos wymyslacie
Ja w koncu nie wiem czy to ma byc jakis usystematyzowany event czy zwyczajny spontan albo na biezaco ustalany termin przez jakas tam grupke osob (bo przeciez nie powiesz mi ze piatek byl ustalony przez wszystkich). Bo poki co to jest fajnie i w ogole, mamy 60k APow wiec mozna je palic, szkoda tylko ze niektorzy tych 60k APow nie maja jednak i miec nie beda nawet 4k skoro co 1-2 dni ktos wymysla termin na Salvage.
Poki co nie ma nawet woli co do ustalania terminow :/ Ustalilismy srode jako jeden z nich i na tym stanelismy. Oczywiscie mozna sobie pojsc po prostu pofarmowac, tylko ze z perspektwywy bidowania sprzetu za pkty ktore zdobywamy na tychze eventach to troche nie fair wobec niektorych. Nie rozumiem dlaczego nie mozna tego w koncu ustawic jak Limbus.
Co do SMNa na Salvage - mysle ze ten job bedzie bardzo potrzebny. Boss i Mega Boss maja podobno wybitnie wredne TP Moves, wiec im mniej tp mu dajemy tym lepiej. Mysle tez jednak ze przydatnosc SMNa wzrasta wraz z poziomem na ktorym jestesmy. Na 1 czy 2 mozna sie spokojnie bez niego obyc. Dlatego ja bym sie wcale tak nie spieszyl z odblokowywaniem im pewnych rzeczy (magie tak, ale z abbility mozecie spokojnie poczekac do konca lvl2/poczatku lvl3).