Podsumowując.
Konrador nieźle wskazał ludzi na zdjęciu (chociaż nie wiem czy dobrze
) także ma dobrą pamięć hehe. Rzeczywiście był to event orc fort. Pomarańczowe ubranka założyliśmy jak wpadło 4 kolesi (no skąd?) i nas rozwalili (a nas było 17).
Okazało się że nikt nie wiedział w kogo walić, i w ogóle.
Także postanowiliśmy się wyróżniać z tłumu. Potem te ubranka zostały zamienione na black (mi tam sie ta żarówa bardziej podobała
)
Nad nagrodami pocieszenia myślę. Mogło to być w sumie piffo na najbliższym spotkaniu (które
MUSI się udać, ale nie wiadomo jeszcze kiedy), ale każdy odpowiadał na część pytań to się zobaczy
Kiyote wykazał się pamięcią absolutną:P bo rzeczywiście brakuje Carola i Sosego, tylko teraz mi się coś nie zgadza bo rzeczywiście Venom chyba też był w domku (na UOA widać), a pamiętam że było 17 osób.. No nie wiem..
Jak znajdziesz screeny to postnij pliiz, bardzo miło wspominam ten event (mimo niepowodzenia
)
Data na pewno nie taka, bo w listopadzie jeszcze nie grałem w UO, a tu już miałem dobrze wyszkolonego maga... Zastanawiam się czy to nie był już 2001 rok?
Nameless to rzeczywiście Vhailor.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Delis dnia 2001-11-19 20:49 ]</font>