BomBell napisał(a):
Mam kilka pytan dotyczących WoWa. Chciałabym kupić tą grę, jednak jest kilka spraw które mnie nurtuje
:
1.Zamierzam kupić WoWa i WoW:Burning Crusade. Czy będę musiała płacić abonament tylko za WoWa czy może on wzrośnie w związku z tym, że będę miała dodatek? Czy są jakieś opłaty za granie również w dodatek?
2.Jak kupię WoWa czy muszę odrazu kupić kartę pre-paid czy mam jakiś czas darmowej gry?
3.Dotąd grywam w GW i chciałabym aby ktoś kto grał w obie gry napisał mi jakie są znaczące różnice pomiędzy tymi dwiema grami. Np w Guild Wars wszystkie zbroje są customized i mozna je tylko zrobić u npc robiącego zbroje. Czy w WoWie można np. znaleźć i zabrać(i nosić) zbroję po pokonanym przeciwniku?
4.Czy zakładając konto muszę mieć kartę kredytową czy wystarczy mi tylko jak mam kartę pre-paid?
5.Co się stanie gdy przestanę opłacać abonament? Czy jeśli stracę możliwość grania w WoWa i znowu zapłacę abonament będę mogła grać dalej u żywając starych postaci?
6. Swego czasu widziałam, że można było kupić grę w dwóch różnych puełkach. Czy ma to wpływ na to jakimi rasami możemy grać?
7. Czy istnieje możliwośc zapłacenia (używając kart pre-paid) za np. 5 miesięcy gry z góry?
8. Czy inni gracze mogą zabić moją postać, a potem ją okraść z tego co ma przy sobie?
No to narazie tyle, proszę niech mi ktoś szybko odpisze.
Ad. 1 za dodatek sie placi tyle, ile on kosztuje, abonament wciaz 12.99 za miesiac lub prepaidy
Ad. 2 mozna kombinowac z kredytowymi kartami(generator, etc) bo troche problemow jest, ja kupilem od razu prepaida i mialem 3 miesiace gry. Dokladniej - sam wow daje 1 miesiac gry gratis, ale prepaida kupilem zeby nie kombinowac z zakladaniem konta
niech ktos inny sie wypowie bo ja nie wprawiony w tym temacie
Ad. 3 Tak, mozna, ale wypadaja randomowo z roznych mobow. Pozatym, GW nie mozna porownywac do WoW bo to dwie rozne gry, i poza tym ze obie MMORPG to nic je nie laczy imo :/
Ad. 4 Prepaidy z allegro wystarczaja(ew. sklepow)
Ad. 5 konto staje sie Frozen i nie mozna grac az do oplacenia kolejnych miesiecy/miesiaca
Ad. 6 Nie, to tworzy roznice koloru pudelka ktore wkrotce byc moze postawisz na honorowym miejscu swojej kolekcji
Ad. 7 Raczej nie, pozatym, po co?(uznajmy ze nie wiem)
Ad. 8 Zabic - tak, na serverach typu RP albo Normal - tylko jak na to pozwolisz, a zabierac nie wolno
tak samo rzucac przedmiotow na ziemie.
edit: no coz, musze popracowac nad refleksem. dlatego gram w wow a nie css :}