Sobtainer napisał(a):
A jasobie zrobiłem dranei maga na becie i jestem zachwycony. Nie wiem, ale po 2 latach grania magiem widzę, że dranei i jego racial to będzie piękna rzecz. Na 10 levelu mam 187HP, Gift of Naru healuje mnie za 180. Do tego świetny klimat rasowy, +1hit with spell do party racial i zajebiście wyjebana animacja Male.
P.S
Nareszcie mamy z krwi i kości po stronie Alliance Rase Magów. Musielibyście zobaczyć z jaką gracją dranei chodzą, z jakim temperamentem Boss Exodaru stoii. Wszędzie kryształy i wiedza magowa przekazywana z ojca na syna. Naprawdę grubo się zastanawiam, czy nie zrobie Rerolla.
Mam dokładne odwrotne odczucia. Po 10 minutach grania, stwierdziłem że ruszają sie jak trzy pudziany w zbroi płytkowej... Znaczy animacja lezy, jak dla mnie. Strefa stratowa nie zaciekawa (może Exodar jest fajny ale nie dobrnełem), Wisualnie dla mnie sux.
Krwawe Elfy mają znacznie ładniejsze animacje, ładniej castują bla ble. Ale może kumpel miała racje i ja uprzedzony jestem :E.
BTW. O ich mieście, strefie startowej nawet nie spominam. Uwięzione demony, lekka architektura, (budynki trzymaja sie kupy tylko dzieki magii, inaczej pewnie wedle wszystkich praw fizyki posypaly by sie jak domki z kart w trakcie tornada :E), rozne stworzenia zmutowane magia, nie no cudnie poprostu
BE > Dreanei > Undead > Human.