bargaw napisał(a):
hehe, macie problem. Ja dociagalem już w becie 2lvle. Po dosłownie 2dniach gry kilku wycieczkach do Coilfang Reservior i Hellfire Citadel, oraz 10-12 questach mam sprzet lepszy od t3, moim zdaniem (1.2k ap unbuffed, 4.5k hp / 5k mana i dochodzi boe macka z 67dps req lvl 64).
iniside napisał(a):
Problemy robicie. Przeciez i tak wszystkie wasze epici, od 64-65 levelu przestayna przedstawiac jakasolwiek wartosc poza disenchatntem..
Ale bzdury, tez gram i widze jakie itemy wypadaja lub moga wypasc, sa dobre, maja niezle staty i bonusy, ale daleko im do porzadnie dobranego sprzetu dostepnego do tej pory, trafi sie jakis zielony crap i nawet niezly item niebieski, ale to tylko uzupelnianie swojego sprzetu, wiele ludzi podnieca sie tym ze wypadaja fajne itemy w pierwszych instancjach, ale majac juz jako taki sprzet to idzie wszystko na disenchant, do 67lvl nie widze nic ciekawego, a cala zabawa zaczyna sie na 70lvl.
Oczywiscie to co pisze odnosi sie do priesta, mam dobry sprezt do heala ale brakuje mi do dps, wiec biore rozne crapy, ale juz np setu pvp r12/13 nie ma na co wymienic.