Może na poczatku zaznacze, ze na ta gre nalezy patrzec jak na klon L2. Jest to darmowy odpowiednik L2 i graczom, ktorym L2 nie przypadlo do gustu AL tez sie nie spodoba.
xarthias napisał(a):
Same questy to 99% "pójdź i zabij 10 takich i takich stworków" albo "pójdź dotknij drzewa (czy czego tam) - po kilku sekundach coś wypadnie i przynieś spowrotem". Samo w sobie nie byłoby to może tak do końca deprymujące (w końcu co tu wymyśleć ), tyle że te questy nie mają żadnej otoczki fabularnej, nie oparte są na żadnej historii - bo jaka to historia: "Jelenie ukradły mi klejnot xyz, są na północ od wioski, zabij je i przynieś klejnot". Porażka nawet nie uwzględniając jeleni złodziei
Questy sa dokladnie "zwalone" z L2, z ta roznica, ze tutaj warto je robic dla kasy/expa/itemow.
xarthias napisał(a):
PvP też do dupy. Walczysz, giniesz, tracisz 3% expa (2-3 stworki z Twojego levelu) i tyle. Śmierć może wkurzyć o tyle, jak jesteś gdzieś daleko i musisz się zrespawnować w wiosce i zapieprzać z powrotem kawał drogi)
Mam wrazenie, ze nie piszesz o tej grze. PvP do dupy? Jest dokladnie takie jak w L2, a pvp to chyba najwiekszy plus tej gry (l2).
Po pierwsze nie ma nic lepszego w MMO niz open pvp/pk.
Po drugie, 3% expa na wyzszych levelach to jest w chuj i naprawde dotarcie na spota, na ktorym expiles jest w tym przypadku najmniejszym problemem.
Huragan napisał(a):
Archlord ? Gowno jakich malo, musieli by mi doplacac bym tracil na to czas.....
Kurwa jak ja nie lubie takich bezsensownych postow. Chociaz w sumie napisac zdanie bez tresci to w pewnym sensie sztuka.
Wypowiedz jednego idioty z gamespota, ktory gra tylko w MMO ala WOW (czyli naexp sie w 2 dni i sprzedaj konto) nic nie znaczy.
BTW ocena graczy na tej samej stronie jest wyzsza, ale i tak niezbyt pewna bo glosowalo w niej niewiele osob.