Nestor napisał(a):
Huragan napisał(a):
roball napisał(a):
Polaczek :>
a ty kto ? Zydek, ktory chce zarobic na naiwnych ?
Co nie zmienia faktu ze dalej jestes polaczkiem ktory sam przegapil okazje do interesu a teraz za wszelka cene usiluje przeszkodzic komu innemu, mimo ze nie masz pojecia o calym procesie a stoi za toba tylko zawisc.
@AE: nie wiem o czym mowisz
Ps. Ide spac, jak wstane wieczorem to mam nadzieje ze bedzie lektura do nadrobienia tutaj, licze na ciebie Huragą
Aaaaa rozumieeem to znaczy, ze ta wielka zawisc polaczkowata ( akurat w tym kontekscie ) to jest uczciwosc i dzialanie na rzecz potencjalnych oszukanych nabywcow. No to taak Huragan Jestes wielkim Polaczkiem, zlym i okrutnym plus ZAWISTNYM badz nawet i frajerem nie dajacym sie wzbogacic innym sumiennym sprzedawcom a fee. Te forum naprawde uczy, prawdziwym Polakiem jest terra zwesternizowany "kapitalista" nie liczacy sie z innymi. Polak powinien byc stereotypem Zyda a bedzie wlasciwie postepowal.
Huragan nie przegap nastepnej okazji azeby ...kogos oszuka...ZROBIC INTERES uhh i jak pomysle jeszcze, ze sam nie skorzystales a innym nie pozwolasz...no normalnie ZAWiSTNY polaczkowaty pies ogrodnika...
Jestem pod wielkim wrazeniem...
Zawistny i szczesliwy
Pozdrawiam
Polaczek