Gram gdzies tak od 2 tygodni i musze przyznac ze mam mieszane uczucia to taki miszmasz EQ i WoW. Nie mowie ze gra jest zla ale jest jeszcze dosc nie dopracowana i widac ze SoE ich cisnienie zeby gre spr wydac przed TBC albo tuz po. Moim zdaniem to bedzie wielki blad , duzo osob moze sie zniechecic.
Moje osobiste odczucia sa dobre gra jest roznorodna duzo klas rozne style gry , rasy dosc zabawne. Lore juz roznie ja gram głownie zielonoskorymi i quest so niektore bardzo fajne. Crafting jest ciekawy chociaz uprzedzam ze nie bardzo sie w niego zaglebialem. No i gra nie jest bardzo latwa od 7 lvl kara w exp i utrata nie zbidowanych przedmiotow boli ;D (trza biec pół nago do zwłok zeby je odzyskac) ale to jest fajne po takim WoWie.
Narazie najbardziej kluje w oczy to ze gra jest wyraznie nie dokonczona wiele questow nie ma nagrod duzo jest broken. Lokalizacje sa nie rowne. No optymalizacja eh eh o tym juz tu bylo ale jak czegos z tym nie zrobia to bedzie to ich bolec. No gra wchodzi niby w faze open beta a pvp server nie ma zasad pvp
troche to dziwne.
Reasumujac dobra gra lecz nadal nie dokonczona.
p.s.
For the short term, the PvP server will be turning back into a PvE server while we set a final PvP ruleset. Characters on the PvP server will NOT be on the new PVE server but will be saved and placed on the new PvP server when it comes up.