Poziomka napisał(a):
Cytuj:
As long as you are present at the keyboard while using the joystick functions, you are safe and within the rules.
Hm mozna by przypuszczac ze oni wiedza ze da sie w jakis sposob wlasnie zapetlic..i napisali to ku przestrodze...ze uzywac mozna..tak dlugo jak siedzisz przed kompem :>
no nic popytam dzis ludzi jak to dziala w praktyce :>
Wątpie (powiedziabym nawet, że jestem przekonany ale lubię ręczyć za coś czego nie sprawdzałem ;P). Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie aby samemu napiasać prosty soft zmieniający ten stan rzeczy.
Cytuj:
Dla mnie jest wazne np to ze jak gram w window mode np z prophetem czy se..to moge sie wyleczyc na 'manowac' etc bez przelaczania sie miedzy ekranami..
A jak byś chciał to zrobić bez przełączania się (przy czym nie ważne czy przełączasz się ty czy właśnie zbindowane macro, bo i tak musi nastąpić switch okien, który trwa niestety trochę)?
Edited:
OK przemyślałem zagadnienie
NC mocno zależy na tym aby nie można było używać bardziej złożonych stuktur w ich in-game macrach stąd brak rekurencji (dlaczego to chyba wiadomo). Natomiast niekoniecznie musi byc podobnie z softem/driverami do klawiatur/myszek. Wciąz wydaje mi się, że każdy myślący człowiek nie pozwoliłby na coś takiego z kilku względów... aczkolwiek ciężko mi powiedzieć jaką politykę do tego typu rzeczey mają firmy od sprzętu więc upierać się za mocno nie będę.Tak czy inaczej
powinno to być banalne do obejścia bo chyba nie da się rozróżnić hardware'owego wciśnięcia przycisku od software'owego (of course mogę się mylić rofl
).