Imp Slam - dosc dlugo sie bawilem i mam mieszane uczucia. Widze w sumie dwa uzycia - po intercepcie od razu, albo kiedy mam 10rage to moze walnac np. Bt + Hs (45 rage), + Slam + cokolwiek, aby swing poszedl szybciej.
To resetowanie timera jest dolujace. Tak naprawde dobre jest jak potrzebujemy ekstra burst i mamy do dyspozycji duzo rage'u.
Co do speca to chyba dzisiaj zdecyduje. Kurde nie wiem czy by armor smitha nie sprobowac. Problem z broniami (crafting) jest taki, ze sa tylko dwa sloty, natomiast dla armorsmitha mozna duzo wiecej zabawek wykombinowac. Tzn. to takie uwagi z uwzglednieniem dalekiej przyszlosci bo pewnie niepredko blizz dorzuci cos do blacksmithingu
Teraz mam AxeSmith, no ale 0 Staminy na broniach jest zenujacy w sytuacji gdy np. maca daje prawie 60 staminy i stun na 4 sek. W takiej sytuacji te dodatkowe ~2 % crita na broni zmienia niewiele. 5 % crita ze specjalizacji na pewno jest dobre, ale 11 % z macy na stun tez bedzie imba, zwlaszcza na pvp. A krita czyms tam sie podszlifuje (sockety).
Ogolnie mam duzy dylemat, bo tak jak w pvp zalezaloby mi na stunie, tak w Pve w DW (o ile jeszcze bedzie mial racje bytu) proc z macy jest dosc bezuzyteczny i tutaj juz +10 % crita ze speca (o ile sie zrobi umiarkowane Fury + Arms), +na broniach moze zrobic ogromna roznice.
Ciezki wybor. Pierwszy problem to mam wybor builda. Nawet nie wiem czy w ogole pojde w Arms, a od tego tez zalezy wybor tego badz tego. nie chce sobie zamykac furtki.
Nie wiem jeszcze jakich matsow na co potrzeba, ale bardzo mozliwe, ze specjalizacje okresle dopiero pozniej jak uzbieram matsow troche i sie bardziej rozeznam. Teraz troche zbyt duzo niewiadomych dla mnie