tczewiak napisał(a):
Byłem zaintersowany.
Jednak jak wiadomo - trailery zawsze wyglądają lepiej niż gra. Tutaj już nawet w trailerach wieje nudą. Cóż z tego, że są fajne animacje niektórych wierzchowców, skoro reszta grafiki stoi na poziomie z 2000 roku?
Do tego wszechogarniająca pustka.
Wiem, że to tylko trailery - ale jednak nawet w głupich filmikach sprzed bety ff11 było wszędzie pełno tarusiów
Póki co obawiam się, że Vanguard będzie godnym następcą MO - dużo szumu i wielki niewypał.
Chociaż na fali zainteresowania Eragonem może przyciągnie rzesze dzieciarni?
Załamujesz mnie, po prostu. Chciałem to w ogóle zignorować, bo mam Cię w ignorowanych, ale myślałem, że może Ci nie działa link albo coś.... Powiedz mi kogo obchodzi Twoje zdanie, bo mnie bynajmniej. Widzę, że miałem wysłać linka na PMy odpowiednim osobom, ale myślałem, że na forum są na tyle rozgarnięci ludzie, że się powstrzymają od zbędnych komentarzy. Po pierwsze widzę, że nie masz kompletnego pojęcia o tej grze, co pewnie zaraz zanegujesz, a przed napisaniem następnego posta pójdzie w ruch google, aby się nie zbłaźnić kolejny raz. Wyraźnie chyba nie nazwałem posta "Co myślice o..."
albo "Tczewiak wypowiedz się bo strasznie chce poznać Twoje zdanie bo jesteś przejebanym specjalistą od mmorpg".... a w treści nie prosiłem o komentarze. Masa ludzi pisze w tym dziale "Zenek skontaktuj się!" albo podobne ogłoszenia. Ehh szkoda słów po prostu...
Ciekawe jaki dzieciak zagra w mmoga w którym jest open PvP, w którym, na dodatek zdobywasz itemy ofiary (jak w EVE, ale pewnie wiesz bo jesteś wszechwiedzący), crafting jest skomplikowany na wzór EQ2, który po uproszczeniach jest bardzo złożony, a przed nimi był wręcz nie do ogarnięcia (ale pewnie to też wiesz).... Szkoda kurna po prostu słów....
Kang napisał(a):
Powiem tak - ściągnąłem z ciekawości
Gra oparta w 90% na WoW
Czerpali z niego garściami. Questy, equip, walka. Owszem wszystko wygląda moim zdaniem lepiej niż w WoW - tzn grafika jest lepsza - nie są to same tekstury z detalami a po prostu bardziej złożone figury. Natomiast jest potwornie niedopracowana - powinni popracować ostro nad enginem - w 1024x768 w medium detalach chodzi w miarę płynnie ale wygląda źle...
Gal jeśli masz klienta 20GB to on jest w ogóle nie rozwijany od jakiegoś czasu. Amerykanie mają teraz betę z klientem 6GB, który ponoć prezentuje wszystko znacznie lepiej. Zresztą jak będzie zobaczymy
Dla mnie grafa z tej bety 20GB jest tragiczna, jedynie w max detalach wygląda dość ładnie. Moim zdaniem gra ma masę naleciałości z WoW, EQ2, SWG i UO, ale nie mogę powiedzieć, że z jakiegoś tytułu czerpali garściami...szczególnie, że w 90% to WoW, bo to LOL jest
Zresztą czasem jest dobrze korzystać ze sprawdzonych i dobrych wzorów
Zresztą jak znam życie gra się okaże shitem albo będzie nie grywalna jeśli chcecie poznać moje zdanie