To teraz ja się pochwale 2.0.4 ui. Jest to po częsci photek [2 mody z configiem jego [bartender i skinner], ale i tak oprócz bartendera i skinnera na chatmodzie reszte sam robiłem
. Po prostu Photek zajebiście zrobił Action Bary i na tym mi najbardziej zależało. Gra się zajebiście, jeszcze tak dopieszczonego ui nie miałem ;p.
1. !ClearFont - font
2. Bartender3 - Action Bary
3. CEnemyCastBar - Nature Enemy Casting Bar - czyli doty, HoTy i reszta debuffów na targecie i w zasięgu combatloga. Próbowałem zamiast tego Spell Watcha, ale za dużo konfiguracji w nim jest - olałem.
4.ChatMOD - opcje chatu, kolory clasowe, wyłączanie chat strzałek, otwieranie urla itd.
5. eCastingBar - casting bar.
6. ElkBuffBar - buffki u góry.
7. FuBar - titan panel ale w innej wersji. Chyba to wywale bo jest totalnie nie użyteczne.
8. SCT i SCT Damage - chyba nie trzeba mówić co to
9. SimpleCombatLog - modzik do kolorowania combatloga
10. Skinner - tekstury wowa na gradientowe czarne. opcja paska na dole i chatów to właśnie to. of corz wszystkie okna jakie otwieracie nawet mapa to skinner. viewport jest genialny w ty modzie, można naprawdę fajnie fova zrobić ;p
11. Squeenix - mapa
12. TheoryCraft2 - liczby przy spellach to TC. przydatne jak chcecie wiedzieć wszystko o spellach - ale tak naprawde wszystko.
13. Wardrobe2 - setowanie postaci.
14. XPerl - unitframes. bardzo fajnie zrobiony player's pet a na tym mi zależało. party też fajnie i przejrzyście zrobione a we wtorek rusza tbc ;p